Grondboringen door BERGMANS BERGEIJK (sinds 1950)

Wij staan bekend om de jarenlange ervaring en het innovatief vakmanschap. Bent u op zoek naar een vakbekwaam grondboorbedrijf met ruime ervaring en kennis van bodem en grondboringen, dan bent u bij Bergmans Bergeijk aan het goede adres.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij een schat aan kennis van de bodem en grondboring opgedaan en kunnen wij aardwarmtesystemen ontwerpen én plaatsen voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgever. Voor grondboringen ten behoeve van o.a. waterputten, sprinklerbronnen, infiltratieputten en brandputten kunt u ook bij ons terecht.

Wij beschikken over uitgebreid materieel waarmee ons vakkundig team grote en kleinere opdrachten met zorg en in goede samenwerking met u kunnen uitvoeren.
Voor ons staat persoonlijk contact, een flexibele mentaliteit en uiteraard oplossings- en klantgericht denken centraal. Ons team zet zich altijd voor de volle 100% in voor uw project. Wij geven advies op maat, maken heldere afspraken en zorgen voor een duidelijke projectplanning. Dit doen wij voor iedere opdracht, of het nu een grondboring voor een groot bouwproject of een rijtjeshuis betreft.